Lijst met producten op merk UFC

Actieve filters

Training Scheenbeschermers Zwart-Rood | UFC

Prijs € 129,95

UFC Training Scheenbeschermers Zwart-Rood zijn lederen scheenbeschermers van UFC, met extra bolling aan bovenkant om ook je knieën te beschermen. De beschermers hebben een dubbele klittenbandsluiting bij de kuit en elastische sluiting onder de voet zodat deze goed op zijn plek blijft zitten. De dikke padding zorgt ervoor dat de trappen optimaal gedempt worden.

Training Scheenbeschermers Grijs | UFC

Prijs € 129,95

UFC Training Scheenbeschermers Grijs zijn lederen scheenbeschermers van UFC, met extra bolling aan bovenkant om ook je knieën te beschermen. De beschermers hebben een dubbele klittenbandsluiting bij de kuit en elastische sluiting onder de voet zodat deze goed op zijn plek blijft zitten. De dikke padding zorgt ervoor dat de trappen optimaal gedempt worden.

Champ Guard & Instep Scheenbeschermers Zwart | UFC

Prijs € 129,95

UFC Champ Guard & Instep Scheenbeschermers Zwart zijn lederen scheenbeschermers van UFC. De beschermers hebben een dubbele klittenbandsluiting bij de kuit en elastische sluiting onder de voet zodat deze goed op zijn plek blijft zitten. De dikke padding zorgt ervoor dat de trappen optimaal gedempt worden.


Word nu lid van onze nieuwsbrief

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Product toegevoegd om te vergelijken.