Veilig betalen

Betalen via iDeal (direct internet bankieren)

iDeal: veilig en vertrouwd

Ontvang extra korting indien je kiest voor vooruitbetalen via iDeal (Mollie). Betaal je vooruit via iDeal dan belonen wij jou direct met 1% korting over het gehele factuur bedrag.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes va n uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalsysteem.

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • U heeft Controle en overzicht op de betaling
  • iDEAL is ontwikkeld door ABN AMRO, ING Bank, Postbank en Rabobank.

Vooruitbetalen via een bankoverschrijving

Je kan je bestelling ook via een bankoverschrijving vooruitbetalen. Wij nemen je bestelling dan verder in behandeling zodra het openstaande bedrag op onze rekening is ontvangen. Voordeel is dat je de bestelling dan ook door een ander in ontvangst kan laten nemen omdat er niet meer betaald hoeft te worden bij de aflevering.

Afhankelijk van bij welke bank je zit, kan het tot maximaal drie werkdagen duren voordat het bedrag op onze rekening is bijgeschreven.

Bankrekening:


Bank: RABO
Ten name van: Fit365
rekeningnummer: 11.11 66.039

Voor internationale betalingen:


IBAN nummer: NL05RABO0111166039
BIC: RABONL2U

Betalen via Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd.

Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.

Uitleg van Mister Cash

Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Uw aankopen zijn in een paar seconden betaald.

Betalen met PayPal – Sneller. Veiliger. Eenvoudiger.

PayPal maakt het mogelijk om online te betalen, geld te verzenden en betalingen te ontvangen zonder dat uw financiële gegevens kenbaar worden gemaakt.

Blijf veilig en beschermd

PayPal maakt gebruik van de nieuwste data-encryptie en anti-fraude-technologieën om uw informatie te beveiligen, waardoor het risico van online fraude afneemt.

Flexibel betalen

Koppel uw creditcard of bankrekening aan uw PayPal-rekening. U kunt nu eenvoudig betalen door PayPal als betaalmethode te selecteren, in te loggen op uw PayPal-rekening en uw betaling te bevestigen. Wij ronden het betaalproces veilig voor u af, zonder uw financiële gegevens met de verkoper te delen.

Het is veilig en snel

Het openen van een PayPal-rekening neemt slechts enkele minuten in beslag. Met uw PayPal-rekening kunt u veilig online winkelen bij miljoenen webwinkels wereldwijd, zonder dat u een creditcard nodig heeft! Koppel u bankrekening en koop óf verkoop in 202 landen en ontvang of betaal moeiteloos in 25 verschillende valuta zonder ingewikkelde, langdurige overschrijvingen.

Sofort Banking

Ihre Vorteile mit SOFORT Überweisung

Mit der SOFORT Überweisung geht das online Bezahlen einfach wie nie! Sie nutzen dabei Ihre vertrauten Online-Banking Daten und sind so auf der sicheren Seite.

Dank der Transaktionsbestätigung kann Ihre Bestellung -schneller als üblicherweise bei Vorkasse- sofort versandt werden. Freuen Sie sich mit SOFORT Überweisung auf eine prompte Lieferung!

Einfach

Ohne zusätzliches Konto (Wallet) und ohne Registrierung.

Schnell

Direkte und verbindliche Bezahlung: Schneller als Vorkasse per Banküberweisung

Sicher

Hohe Sicherheit durch mehrstufiges Authentifizierungsverfahren und nur einmaliger Verwendbarkeit der TAN

Bitcoin

Vrijheid

Eén van de belangrijkste redenen waarom mensen kiezen voor de Bitcoin, is vanwege de vrijheid die de online munt verschaft. Heb je bij het betalen van reguliere valuta nog een tussenpartij nodig – de bank, bij de online munt is dit niet meer aan de orde. Dankzij een peer-to-peer-netwerk maak je het geld direct over naar een ander.

Snelheid

En dat leidt tot een snel en frictievrij transactieverkeer. Overmaken van bank tot bank gaat gepaard met vele stappen en TAN-codes, maar een Bitcoin maak je in enkele seconden over van de account van de ene naar de andere persoon. Vooral voor internationaal betalingsverkeer is dit een groot voordeel. Een Bitcoin adres is voldoende. En dit kan iedereen simpel zelf aanmaken en verspreiden.

SSL

U herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden uw persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. Alle pagina’s op fit365.nl waar u persoonlijke gegevens invoert, zijn op deze manier beveiligd. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

Mijn account